biefstuk uit het achterkwartier, Belgisch kwaliteitsvlees, variabel gewicht
Dit is een regionaal artikel en is niet in elke ALDI-winkel beschikbaar.
De rumsteak is een mals en mager stukje vlees. Het is korter en dikker dan een ‘gewoon’ biefstuk en dus ideaal om te roosteren, op de bbq of voor carpaccio. Het staat bekend om zijn uitgesproken smaak en malsheid.
Wat je echt moet proberen: rumsteak marineren. Het geeft niet alleen smaak, de zuren in de marinade zorgen ervoor dat het vlees malser wordt.
Maar overdrijf zeker niet zodat de echte smaak van het vlees behouden blijft. De beste manier om rumsteak te marineren is met olie, zout, zwarte peper, knoflook, rozemarijn en tijm.
Zo bak je de ideale rumsteak:
Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.
Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.
Herinnering geactiveerd!
Herinneringsbevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.
Bevestiging emailadres