Gemakkelijk
30min.
5 Porties | |
---|---|
4 stukken | steak extra |
4 stronkjes | witloof |
1 bakje | veldsla |
3 | tomaten |
0,25 | knolselder |
800 g | frietaardappelen |
enkele takjes | peterselie |
60 g | walnoten |
2 dl | culinaire room |
0,25 blokje | runderbouillon (vetarme ) |
1 eetlepel | braadmargarine |
1 eetlepel | olijfolie (biologisch) |
1 snuifje | peper & zout |
Zet een pan op het vuur met de braadmargarine en laat heet worden. Kruid de steak met peper en zout en schroei dicht aan beide kanten. Bak het vlees saignant of à point naar smaak. Haal de steak uit de pan en laat rusten onder een vel aluminiumfolie alvorens aan te snijden.
Schik het herfstslaatje op een bord. Snijd de steak in dikke repen en schik op de salade. Serveer er de frieten en de saus bij.
Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.
Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.
Herinnering geactiveerd!
Herinneringsbevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.
Bevestiging emailadres