Gemakkelijk
40min.
4 Porties | |
---|---|
8 | bitterballen |
4 | tomaten geel/rood |
2 | minikomkommers |
1 | wortel |
8 takjes | verse biorozemarijn |
enkele toefjes | mayonaise met ei |
Frituur de bitterballen volgens de verpakking.
Snijd met een dunschiller lange stroken van de schil van de minikomkommer en snijd er 16 kleine rondjes en 4 dunne strookjes van een 1/2 cm breed en 8 cm lang uit.
Haal de bitterballen uit de friteuse .
Geef elk popje een ‘sjaaltje’ van een komkommerstrookje en een ‘hoedje’ van tomaat en wortel.
Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.
Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.
Herinnering geactiveerd!
Herinneringsbevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.
Bevestiging emailadres