Hapje met scampi, duivelsaus en brunoise van tomaat en appel:
Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de tomaatjes en de appel in brunoise. Hak een handvol peterselie fijn. Voeg de peterselie toe aan de tomaatjes/appel, besprenkel met limoen en kruid met peper en zout.
Verwijder de folie van de scampi’s en verwarm gedurende 8 à 10 minuten in de oven.
Verdeel de brunoise over de glaasjes, voeg per glaasje één scampi toe en werk af met de saus en een takje peterselie.
Hapje met scampi, currysaus en brunoise van tomaat en ananas:
Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de tomaatjes en ananas in brunoise. Hak een handvol peterselie fijn. Voeg de peterselie toe aan de ananas/appel, besprenkel met limoen en kruid met peper en zout.
Verwijder de folie van de scampi’s en verwarm gedurende 8 à 10 minuten in de oven.
Verdeel de brunoise over de glaasjes, voeg per glaasje één scampi toe en werk af met de saus en een takje peterselie.
Hapje met scampi, lookboter en brunoise van courgette en sjalot:
Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de courgette en sjalot in brunoise. Hak een handvol peterselie fijn. Bak de courgette en sjalot gaar in een scheutje olijfolie. Voeg hieraan de peterselie toe en kruid met peper en zout.
Verwijder de folie van de scampi’s en verwarm gedurende 8 à 10 minuten in de oven.
Verdeel de brunoise over de glaasjes, voeg per glaasje één scampi toe en werk af met de saus en een takje peterselie.