De piel de sapo is een van oorsprong Spaanse meloen met zoet wit vruchtvlees. ‘Piel’ staat voor de groene en knobbelige huid van de vrucht die aan een pad (ofwel ‘sapo’) doet denken.
Zo controleer je of de meloen rijp is: druk op de onderkant en kijk of die wat meegeeft. Ruik of de meloen een zoete geur heeft. Onrijpe meloenen bewaar je best buiten de koelkast. Daar kunnen ze nog wat narijpen. Een rijpe piel de sapo eet je best zo vlug mogelijk op. Je kunt hem nog een paar dagen in de koelkast leggen.
Je kan een piel de sapo in partjes gesneden uit het vuistje eten. Maar de meloen is ook erg lekker in een fruitsalade, smoothie of een koude soep. Of maak er een smakelijk hapje van en wikkel er rauwe ham rond.
Herinnering voor
FoutmeldingEr is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.
Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.
Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.
Herinnering geactiveerd!
Herinneringsbevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.
Bevestiging emailadres
We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.