zonder vel en zonder bot, oorsprong: Groot-Brittannië, variabel gewicht
Fazantenfilet bakken, da’s lekker thuis genieten terwijl de eerste herfstblaadjes neerdwarrelen. Wij zijn vooral fan van fazant à la brabançonne, met gestoofd witloof en krokante pommes duchesses. Maar ook geroosterde wintergroenten zoals wortel, pastinaak, rode biet en venkel smaken heerlijk bij dit stukje gevogelte. Als je houdt van een zoete toets, kan je altijd een gebakken peertje toevoegen. Je fazantenfilet op het einde overgieten met een sausje op basis van rode porto? Goed idee!
Slimme baktip:
- Dep de filets met wat keukenpapier droog.
- Braad het vlees rondom bruin op een middelhoog vuur. Bak eventueel een beetje verse tijm mee.
- Zet het vuur wat lager en laat ongeveer 6 minuten verder garen.
- Breng op smaak met peper en zout.
Dit kwaliteitsproduct is dankzij de ALDI Transparency Code (ATC) altijd traceerbaar. Scan de QR-code op de verpakking voor meer info.
Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.
Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.
Herinnering geactiveerd!
Herinneringsbevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.
Bevestiging emailadres