De groene koffiebonen worden in bulk of in zakken van het land van herkomst naar Duitsland verscheept. Onmiddellijk daarna worden de bonen gebrand, zodat alleen verse ruwe koffie gebruikt wordt in onze producten.
Het branden van koffiebonen is een complex proces. De uitvoering van de verschillende productiestappen heeft een invloed op het latere eindproduct. De brandduur en -temperaturen zijn altijd afhankelijk van de kwaliteit van de afzonderlijke bonen en de gewenste smaak van de koffiemelange. Daarom zijn de ervaring van de koffieproevers en de individuele samenstelling van de verschillende bonensoorten zo belangrijk voor de kwaliteit van de koffie.
De koffiemerken van ALDI verkrijgen hun smaak in een brandproces bij lage temperaturen. De koffiebonen worden langzaam en voorzichtig gebrand en vervolgens weer afgekoeld tot de normale temperatuur, zodat de bonen niet verder branden door de hitte.
Het langzame brandproces gebeurt in een trommel, volgens Italiaanse traditie. Dit zorgt er bij al onze bonenproducten voor dat de bonen een donkerdere kleur hebben en de koffie een sterke en volle smaak heeft, zoals het geval is voor onze Italiaanse espresso Moreno. Tijdens het brandproces komen 800 verschillende aroma’s vrij; ze vormen samen de kenmerkende koffiesmaak.
Er wordt een zogenaamde opt-out cookie in uw browser geplaatst die het de Facebook Pixel onmogelijk maakt om nog data te verzamelen.
Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.
Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.
Herinnering geactiveerd!
Herinneringsbevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.
Bevestiging emailadres