Gemakkelijk
20min.
8 Porties | |
---|---|
0,5 | komkommer |
1 | rode paprika |
1 | citroen |
enkele blaadjes | basilicum |
1 blik | tomatenpassata |
4 eetlepels | olijfolie |
peper en zout | |
enkele | Ijsblokjes |
Lookpoeder | |
Pili pili |
Verwijder het kroontje van de paprika en snijd in vieren. Verwijder de zaadjes en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes. Schil de komkommer, lepel er de pitjes uit en snijd het vruchtvlees in blokjes.
Mix de paprika, de komkommer en de gepelde tomaten in de blender . Mix alles goed fijn tot een gladde soep. Is de soep nog te dik? Voeg dan een scheutje water toe.
Verdeel de gazpacho over de glaasjes en werk af met fijngesnipperde zomergroentjes en ijsblokjes.
Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.
Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.
Herinnering geactiveerd!
Herinneringsbevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.
Bevestiging emailadres