Gemakkelijk
35min.
4 Porties | |
---|---|
500 g | verse kippenhaasjes |
350 g | krielaardappelen |
150 g | miniromatrostomaten |
150 g | sperzieboontjes |
1 | rode ui |
4 el | bio-olijfolie |
1 kl | Provençaalse kruiden |
1 el | kippenkruiden |
enkele sprietjes | verse biobieslook |
1. Warm de oven voor op 180 °C. Was de krieltjes maar schil ze niet. Snijd in tweeën en kook 10 minuten in gezouten water. Maak ondertussen de boontjes schoon. Halveer de tomaten en de boontjes. Pel de rode ui en snijd in partjes.
3. Leg samen met de krieltjes, tomaten, boontjes en rode ui in een ovenschotel. Strooi er de Provençaalse kruiden over, besprenkel met de rest van de olijfolie en zet in de oven voor 20 minuten.
Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.
Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.
Herinnering geactiveerd!
Herinneringsbevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.
Bevestiging emailadres