Gemakkelijk
40min.
4 Porties | |
---|---|
4 | zalmfilets |
1 | courgette |
2 | rode puntpaprika’s |
2 | wortelen |
12 | groene asperges |
8 | witte asperges |
400 g | aardappelen |
4 | lente-uitjes |
2 EL | culinaire olijfolie |
1 bosje | platte peterselie |
peper en zout |
Schil de aardappelen en breng aan de kook in gezouten water. Laat ze afkoelen wanneer ze gaar zijn.
Schil de wortelen en witte asperges. Was de courgette, puntpaprika’s en groene asperges.
Snijd de aardappelen in schijfjes en meng voorzichtig met de fijngesneden lente-uitjes, 1 eetlepel olijfolie,, peper, zout en peterselie.
Dresseer de groenten en aardappelen op de borden, leg er de zalm bij en besprenkel met 1 eetlepel olijfolie.
Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.
Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.
Herinnering geactiveerd!
Herinneringsbevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.
Bevestiging emailadres