Gemakkelijk
45min.
6 Porties | |
---|---|
1 | biopompoen |
3 | wortelen |
1 | ui |
3 EL | artisanale zachte boter |
1 blokje | groentebouillon |
1 vel | bladerdeeg |
1 | ei |
2 | lente-uitjes |
peper en zout |
Snijd de pompoen in twee en verwijder de schil en de zaadlijsten.
Snijd het vruchtvlees in grove blokken.
Pel de ui, snipper fijn.
Verhit twee el boter in een grote soepkom. Stoof er de ui glazig in en voeg de pompoen en de wortel toe. Kruid met peper en zout en laat zo’n 5 minuten aanstoven.
Voeg de groentebouillon toe, samen met wat water totdat alle groenten onderstaan. Laat 15 à 20 minuten sudderen.
Verwarm de oven voor op 180 °C en bedek een bakplaat met bakpapier.
Snij het bladerdeeg in gelijke repen van ongeveer anderhalve centimeter breed. Snij het uiteinde van de repen anderhalve cm in. Rol op en druk aan tot je de vorm van een bot krijgt.
Leg op de bakplaat en bestrijk met eigeel. Kruid met peper en zout. Bak de botten 20 minuten in de oven.
Mix de soep en kruid naar smaak met peper en zout.
Werk af met de bladerdeegbotten en lente-ui.
Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.
Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.
Herinnering geactiveerd!
Herinneringsbevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.
Bevestiging emailadres