Gemakkelijk
30min.
4 Porties | |
---|---|
5 stronken | witloof |
2 | jonagoldappels |
75 g | walnoten |
1 EL | citroensap |
5 EL | mayonaise met ei |
2 EL | volle natuuryoghurt |
1 kl | fijnekorrelsuiker |
een snuifje | zwarte gemalen peper |
een snuifje | zout |
2 EL | peterselie |
Fondue
Laat de olie warm worden, idealiter heeft deze een temperatuur van 180 °C. Test met een stukje brood of de olie warm genoeg is . De olie is warm genoeg als het brood na 15 seconden bruin kleurt.
Pommes duchesse
Witloof-appelslaatje
Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.
Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.
Herinnering geactiveerd!
Herinneringsbevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.
Bevestiging emailadres