halfharde Belgische abdijkaas met een romige textuur, op basis van gepasteuriseerde koemelk
Watou is een heerlijke, halfharde Belgische abdijkaas van gepasteuriseerde koemelk met een romige textuur, gedurende minimaal 4 weken gerijpt in speciale, vochtige kelders. Deze streekspecialiteit wordt naar een oeroud recept gemaakt in Moorslede, het hart van West-Vlaanderen en is genoemd naar het pittoreske dorpje Watou. Ideaal als aperitiefkaas bij een abdij- of trappistenbier.
Tip
Kenmerken
Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.
Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.
Herinnering geactiveerd!
Herinneringsbevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.
Bevestiging emailadres