oorsprong: Frankrijk, variabel gewicht
Dit is een regionaal artikel en is niet in elke ALDI-winkel beschikbaar.
Zin in een feestelijk stuk vlees? Dan zit je met deze eendenborstfilet zeker goed. Eendenborstfilet serveer je vaak met een sinaasappelsausje en groenten als wortelen, uien, knolselder, rapen of sperziebonen. Nog wat aardappelnootjes erbij en je kan beginnen smullen!
Slimme baktips:
Maak met een scherp mes inkepingen in het vel, niet in het vlees, zodat een ruitpatroon ontstaat. Zo kan het eendenvet goed smelten.
Eendenborst bakken is eenvoudig:
- Bestrooi met wat peper en zout en verhit een grote pan. Vetstof toevoegen hoeft niet, het vel van de eendenborst zelf zorgt voor voldoende vet.
- Bak het vlees ongeveer 5 minuten op de velkant. Wil je je eendenborstfilet liever minder rosé? Laat dan enkele minuten langer garen in de pan.
- Draai de borstfilet om en bak nog 2 tot 3 minuten.
- Dek af met aluminiumfolie en laat het vlees nog 5 minuten rusten.
Dit kwaliteitsproduct is dankzij de ALDI Transparency Code (ATC) altijd traceerbaar. Scan de QR-code op de verpakking voor meer info.
Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.
Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.
Herinnering geactiveerd!
Herinneringsbevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.
Bevestiging emailadres