Gemakkelijk
60min.
4 Porties | |
---|---|
800 g | aardappelen |
1 blikje | tomatenpuree |
2 blikjes | tomatenblokjes |
1 blikje | gesneden champignons |
1 blokje | vetarme groentebouillon |
800 g | gehaktballetjes |
3 stronkjes | witloof |
0,5 krop | ijsbergsla |
2 eetlepels | mayonaise |
20 g | biowalnoten |
2 eetlepels | natuurbiocroutons |
1 | jazz appel |
1 eetlepel | oregano |
0,5 bosje | peterselie |
1 | rode ui |
1 | ui/ajuin |
1 teentje | look/knoflook |
2 eetlepels | culinaire olijfolie |
1 scheutje | pinot gris |
1 snuifje | peper & zout |
Schil de aardappelen en kook gaar in gezouten water gedurende 20 min.
Giet af, laat nog even ‘drogen’ op het vuur en draai door de passe-vite, zodat je een fijne puree krijgt.
Kruid met peper en zout en roer er de boter en de melk onder.
Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.
Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.
Herinnering geactiveerd!
Herinneringsbevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.
Bevestiging emailadres