Gemakkelijk
35min.
4 Porties | |
---|---|
500 g | krielaardappelen |
300 g | tomatenblokjes |
1 | ui/ajuin |
1 eetlepel | lookpoeder |
1 eetlepel | paprikapoeder |
7 eetlepels | olijfolie |
6 eetlepels | mayonaise met ei |
1 snuifje | peper & zout |
0,5 eetlepel | cayennepeper |
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Halveer de gewassen krieltjes, leg ze in de ovenschaal en besprenkel met 5 eetlepels olijfolie. Kruid af met peper en zout en zet 20 minuten in de oven.
Schil ondertussen de ui en snipper fijn.
Doe de rest van de olijfolie in een diepe pan en fruit de ui en de knoflook tot ze glazig zijn. Doe er de tomatenblokjes bij.
Voor de lookmayonaise:
Meng de mayonaise met 1 à 2 tl lookpoeder.
Serveer de aardappelen met de tomatensaus en wat lookmayonaise.
Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.
Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.
Herinnering geactiveerd!
Herinneringsbevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.
Bevestiging emailadres