Gemakkelijk
45min.
12 Porties | |
---|---|
140 g | zoete maïs |
200 g | rode kidneybonen |
250 ml | passata |
200 g | tortillachips |
10 g | biotuinkruidenmix koriander |
150 g | geraspte emmental |
2 EL | extra olijfolie |
een snuifje | zout |
een snuifje | peper |
1 | rode paprika |
een snuifje | paprikapoeder |
4 | lente-uien |
1 | avocado |
Verdeel de chips over een ingevette gietijzeren pan. Schep er de tomatensaus met de groenten over en bestrooi met de avocadoblokjes en de geraspte kaas. Zet 10 minuten in de oven op 180 °C en laat de kaas rustig smelten.
Haal de pan uit de oven en werk af met de lente-uien en de koriander.
Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.
Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.
Herinnering geactiveerd!
Herinneringsbevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.
Bevestiging emailadres