Neem de twee koeklaagjes van elk Black & white-koekje vast en draai ze voorzichtig in de tegenovergestelde richting, zodat ze los komen van elkaar.
Leg het koekje met de crèmelaag naar boven en houd het andere koekje apart.
Knip de zure matten in de lengte in slierten van een 2-tal millimeter.
Duw nu 4 van de snoepsliertjes kruiselings in de crèmelaag van elk koekje.
Leg het andere koekje er terug op en druk voorzichtig aan.
Snijd de bovenkant van 2 confetti-snoepjes en duw ze met de snijkant zachtjes aan op elk koekje, voor de oogjes van het spinnetje.
Doe de limonade met citroensmaak en de limonadesiroop in een blender.
Mix tot een egale massa en passeer door een zeef om de pitjes eruit te halen.
Snijd de citroen doormidden en wrijf met de snijkant de rand van 4 glazen in.
Doe de suiker op een bordje en giet er de limonadesiroop over.
Draai de rand van de glazen in de suiker met de limonadesiroop.
Vul elk glas met de frambozenlimonade.
Verwarm de oven voor op 220 °C.
Bak de broodjes in de voorverwarmde oven af gedurende 10 minuten.
Haal de broodjes uit de oven en laat afkoelen op een rooster.
Laat de frankfurterworstjes uitlekken en dep droog met een vel keukenpapier.
Snijd telkens aan één kant van elk worstje de vorm van een nagel weg.
Dat doe je het makkelijkst door met de punt van een scherp mesje de vorm van een nagel in het worstje te kerven en daarna binnen de lijntjes een laagje uit het worstje te snijden.
Maak nu ‘plooilijntjes’ door fijne lijntjes uit elk worstje te snijden op de twee plaatsen waar normaal een vinger plooit.
Snijd de afbakbroodjes in de lengte voor een deel door, dus niet helemaal.
Klem nu een "vinger-worstje" tussen elk broodje en werk af met een eetlepel ketchup.