Gebruik een bakvorm voor muffins en vet in met 25 g boter.
Verwarm de oven voor op 140 °C.
Verwijder de witte crème van de black & white-koekjes en hak de zwarte koek fijn.
Hak ook de andere koekjes fijn.
Smelt 75 g boter en meng de boter en de koekjes door elkaar.
Verdeel het koekmengsel over de muffinvormpjes en druk aan met een theelepeltje.
Zet 1 uur in de koelkast.
Klop de roomkaas los in een kom.
Voeg 150 g suiker, vanillinesuiker en een snufje zout toe.
Voeg de eieren een voor een toe en meng door elkaar.
Voeg 200 ml room toe en mix.
Vul de muffinvormpjes met het mengsel.
Zet de minicheesecakejes ongeveer 30 minuten in de oven.
Laat daarna op kamertemperatuur komen en zet vervolgens minimaal 2 uur in de koelkast.
Voor de topping met chocolade:
Breng 50 ml room aan de kook en meng de chocolade eronder.
Voeg de boter toe en roer goed.
Maak slagroom door 100 ml room op te kloppen met de suiker.
Plaats de cheesecakes op een bordje en giet de topping erover.
Werk af met de slagroom en verkruimelde black & white-koekjes.
Voor de topping met passievrucht:
Lepel het vruchtvlees van twee passievruchten uit.
Maak slagroom door 100 ml room op te kloppen met 1 el suiker.
Plaats de cheesecakes op een bordje en giet de vulling van de passievrucht erover.
Werk af met de slagroom, een schijfje citroen en een muntblaadje.
Voor de topping met frambozen:
Mix de frambozen. Houd nog enkele frambozen apart voor de afwerking.
Maak slagroom door 100 ml room op te kloppen met 1 el suiker.
Plaats de cheesecakes op een bord en giet de frambozenmix erover.
Werk af met de slagroom, enkele frambozen en een muntblaadje.