Witloof is niet ieders favoriet. Jammer, want het is zo lekker en veelzijdig! Ben je een groentje als het aankomt op koken met dit witte goud? Laat je dan vooral niet afschrikken door zijn bittere smaak.
Er zijn heel wat handige trucs om die wat minder uitgesproken te maken. Snijd bijvoorbeeld eens de harde kern uit de onderkant van de stronkjes. Of karamelliseer de bladeren met honing voor een zoete toets. Ben jij al fan, maar je kinderen (nog) niet? Combineer witloof dan eens met smaken die ze al kennen. Zoete ingrediënten, zoals appel, werken het best.
Verse witloofstronken bewaar je het best in de koelkast.
Je kan ze ook invriezen, zo blijven ze tot een jaar houdbaar.
Herinnering voor
FoutmeldingEr is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.
Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.
Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.
Herinnering geactiveerd!
Herinneringsbevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.
Bevestiging emailadres
We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.