In perssinaasappels zit meer sap dan in eetsinaasappels. Dit maakt ze geschikter om sinaasappelsap van te maken.
Het sap van perssinaasappels bevat veel vitamine C. In versgeperst sinaasappelsap zit de helft meer vitamine C dan in geconcentreerd vruchtensap uit een pak. Bewaar het sap maximaal 1 tot 2 dagen in een (donkere) koelkast. Licht zorgt er namelijk voor dat vitamine C verdwijnt.
Wat met de suiker in sinaasappelsap? Het is een feit dat er veel suiker zit in een glas versgeperst sinaasappelsap. Eén glas komt overeen met 7 klontjes suiker. Zorg er daarom voor dat je niet téveel sinaasappelsap drinkt.
Hoelang kan je perssinaasappels bewaren? Sinaasappels blijven 1 tot 2 weken goed op kamertemperatuur.
Herinnering voor
FoutmeldingEr is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.
Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.
Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.
Herinnering geactiveerd!
Herinneringsbevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.
Bevestiging emailadres
We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.