Frambozen zijn meestal rood of roze. In het wild vind je echter ook gele, oranje, bruine en zwarte exemplaren terug.
In frambozen zit veel vitamine C. Deze vitamine zorgt ervoor dat je meer weerstand hebt tegen ziektes. De vezels zijn dan weer goed voor de werking van je darmen.
Hoe weet je of een framboos rijp is? Als ze heel zacht zijn en er niet volledig perfect uitzien. Het is trouwens niet nodig om frambozen te wassen. Zijn de frambozen niet helemaal proper? Maak ze dan schoon met een stukje keukenpapier. Bewaartip: leg ze uitgespreid op een bord in de koelkast. Je kan ze daar 1 à 2 dagen bewaren.
Frambozen zijn heel lekker in sauzen, confituur of gebak. Zoals in deze overheerlijke kaastaart met frambozensaus!
Herinnering voor
FoutmeldingEr is helaas een fout opgetreden. Probeer het later nogmaals.
Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.
Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.
Herinnering geactiveerd!
Herinneringsbevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.
Bevestiging emailadres
We sturen je nog een e-mail om je e-mailadres te bevestigen. Klik aub op de link in de e-mail. Als de bevestigingspagina niet opent, kopieer dan de link en plak die in je browser.