mager en mals vlees uit de hertenkalfbout, Belgisch kwaliteitsvlees, variabel gewicht
Wie wild zegt, denkt meteen aan de eindejaarsperiode, waar gezellige momenten met heerlijke, betaalbare maaltijden centraal staan. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mals stukje hertenkalfsteak op je bord?
Hertenkalfsteak past perfect bij typische seizoensgroenten als pastinaak, knolselder, paddenstoelen of gestoofd witloof. Kies als garnituur voor peertjes gekookt in rode wijn of veenbessen. Frietjes van zoete aardappelen maken je gerecht helemaal af!
Slimme baktip voor de perfecte hertenkalfsteak
- Verwarm vetstof in een braadpan en schroei het vlees aan beide kanten aan tot er zich een korstje vormt.
- Laat de steak ongeveer 10 minuten verder garen in een voorverwarmde oven van 180 °C. Hertenkalf eet je best rosé, te lang bakken zorgt ervoor dat je taai vlees krijgt.
- Laat nog enkele minuten rusten onder aluminiumfolie.
Kan je niet meer wachten om aan de slag te gaan? Wij hebben alvast enkele heerlijke recepten voor je uitgezocht:
- hertensteak met gebakken stoofappel, veenbessensaus en witloof
- Hertensteak met romige pepersaus, pommes duchesse en bonenrolletjes met spek
- Hertensteak met portosaus, champignonmengeling en pommes duchesse
Dit is een Belgisch kwaliteitsproduct en dankzij de ALDI Transparency Code (ATC) altijd traceerbaar. Scan de QR-code op de verpakking voor meer info.
Dit aanbod is al beschikbaar in de winkel. De herinneringsfunctie werd om die reden niet geactiveerd.
Let erop dat onze aanbiedingen in tegenstelling tot het vast assortiment in beperkte aantallen verkocht worden. Om die reden is het mogelijk dat ze al zijn uitverkocht in de voormiddag op de eerste actiedag.
Herinnering geactiveerd!
Herinneringsbevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time}.
Bevestiging emailadres